0

Viisi uutta hakijaa pyrkii kunnanjohtajaksi

SAVITAIPALE Jatkokierros Savitaipaleen kunnanjohtajan hakuprosessissa tuotti neljä uutta hakemusta ja yhden suostumuksen. Kaikkiaan 12 henkilöä tavoittelee nyt virkaa.
Ensimmäinen hakukierros päättyi 30. joulukuuta. Kunnanhallitus päätti jatkaa hakuaikaa 27. tammikuuta saakka.
Uusista hakijoista harvinaisin koulutuspohja on nousiaislaisella maa- ja markkinointijohtajalla Ilpo Haalistolla, jolla  on maitrise de geographien arvo Ranskasta.
Muita uusia hakijoita ovat Mikkelin kaupungin kehitysjohtajanakin toiminut valtiotieteiden tohtori Soile Kuitunen Mikkelistä, auto- ja konetekniikan insinööri Lasse Käiväräinen Savitaipaleelta sekä diplomi-insinööri Jaakko Kilpeläinen Lappeenrannasta.
Lisäksi eläkeläinen Kalevi Ylisirniö Mäntsälästä on antanut suostumuksensa virkaan. Ylisirniö on ollut kunnanjohtajana Vetelissä, Kiimingissä ja Mäntsälässä.
Savitaipaleen kunnanjohtaja Tapio Iso-Mustajärvi jää vanhuuseläkkeelle huhtikuun alussa.

TIMO SIHVO
timo.sihvo@lansisaimaa.fi

Aiheesta aiemmin:

Uudeksi kunnanjohtajaksi seitsemän halukasta (30.12.2016)

Uuden kunnanjohtajan etsintä jatkuu Savitaipaleella tammikuun lopulle (12.1.2017)

Kommentteja aiheesta “Viisi uutta hakijaa pyrkii kunnanjohtajaksi

  • 27.1.2017 at 21:29
    Permalink

    Eipä olisi kannattanu jatkaa tuota hakua. Jos tässä nyt yhtään halutaan tämän eläköityvän kunnan tulevaisuutta ajatella, niin myö tarvitaan nuori kunnanjohtaja, jolla olisi edes jotain mahdollisuuksia saada tänne nuorempaa väkeä muuttamaan. Älkää nyt hyvät kunnanisät tappako tätä kuntaa. Kukaan ei oo seppä syntyissään muistakaa se, kun valinnan teette.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kuunteletko C-kasetteja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä