Suurin osa haluaa nauttia rantamaisemasta

Iso osa suomalaisista mieltää kesämökkimaiseman rantamaisemaksi kirkasvetisen järven äärellä kera huojuvien koivupuiden. Näin myös Länsi-Saimaan Sanomien kysylyyn vastaajat. Suurin osa

Ihanteellinen mökkimaisema monille suomalaisille sijaitsee järven rannalla. (Kuva: Riikka Klemola)

Katariina Auvinen

Iso osa suomalaisista mieltää kesämökkimaiseman rantamaisemaksi kirkasvetisen järven äärellä kera huojuvien koivupuiden. Näin myös Länsi-Saimaan Sanomien kysylyyn vastaajat. Suurin osa on sitä mieltä, että mökin olisi sijaittava ainakin vesistön läheisyydessä, jos nyt ei ihan rannalla olisikaan. Sen sijaan 12 prosenttia vastaajista olisi valmis omistamaan mökin, vaikka se ei olisikaan vesistön läheisyydessä. Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka