0

Äänestetään itsemme jatkoon

Taipalsaari on hyvä paikka asua. Itse asumme Saimaanharjulla, missä peruspalvelut ovat ihan vieressä.
Kauppaan pääsee minuuteissa, samoin päiväkodille, koululle ja kirjastolle. Myös apteekki löytyy, ja pienen matkan päässä kirkonkylällä on saatavilla myös terveyspalvelut. Hienoja uutisia saimme myös uuden ruokakauppiaan muodossa, kun kirkonkylälle saatiin jälleen ruokakauppa.
Taipalsaari on lämminhenkinen ja kaunis kunta Saimaan äärellä, ja täällä on äärimmäisen hienoa kasvattaa lapsia. Elämme muutoksen ajassa, ja ennen kaikkea epätietoisuuden keskellä. Valtava sote-uudistus on vienyt kaiken huomion meneillään olevilta kuntavaaleilta.
Ehkä ei ole aina selvää, mistä tässä äänestetään. Mutta kun jättää soten nostattaman, kaaoksen sävyttämän pölypilven hiukan taka-alalle, on selvää että nyt edelleen äänestetään kunnalle seuraavia päättäjiä, ketkä ovat määrittelemässä Taipalsaaren muutoskehityksen.
Meidän ei pidä jäädä tuleen makaamaan hallituksen harjoittaessa omaa ”hajota ja hallitse” -politiikkaansa. Tärkeää on että Taipalsaari jatkaa kehittymistä oikeaan suuntaan, löydetään keinoja kuntamme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, ja että teemme hyviä, pitkällä aikavälillä kestäviä suunnitelmia ja päätöksiä jokaisen kuntalaisen hyvinvoinnin varmistamiseksi.
Meidän on uusiuduttava ja luovittava jatkuvasti muuttuvien viitekehyksien sisällä. Emme saa pysähtyä vanhoihin kaavoihin. Äänestetään itsemme jatkoon.
Itse ainakin haluan olla mukana tässä haastavassa tehtävässä. Rakentamassa itselleni ja lapsille upeaa ja turvallista Taipalsaarta.

TURO HAAPAMÄKI
SDP
Taipalsaari