Savitaipaleella kuvataan Elixir -ohjelman erikoisjakso – osaan tapahtumista kaivataan paikallista yleisöä

SAVITAIPALE Savitaipaleella kuvataan kuluvan viikon tiistaina ja keskiviikkona 13.–14. kesäkuuta television liikunta- ja hyvinvointiohjelma Elixirin erikoisjakso Hyvän Elämän Savitaipale.
Jaksossa esitellään Savitaipaleen liikunta-, ulkoilu ja harrastusmahdollisuuksia. Kunnan tiedotteen mukaan kuvauksissa keskitytään erityisesti tennikseen.
– Onhan meillä muun muassa lukion tennislinja, Ladies Open -turnaus ja Syketennis -projekti, tiedotteessa kerrotaan.

Tenniksen lisäksi Elixir -seikkailijat tutustuvat muun muassa liikuntapuiston olosuhteisiin, majoitus- ja ravintolapalveluihin sekä retkeilyreitistöihin.
Elixir -seikkailijoina Savitaipaleella nähdään Satu Tuomisto ja Amin Asikainen. Heidän lisäkseen mukana ovat muiden muassa tänä vuonna Ladies Open -turnaukseen osallistuva lahjakas nuori tennispelaaja Ella Haavisto sekä Elixir -tuottaja, jalkapallotaituri Lassi Hurskainen.

Kuvauksiin kaivataan myös savitaipalelaisyleisöä. Paikalle voi tulla esimerkiksi tiistai-iltana, kun Elixirin kuvausryhmä vierailee Säänjärven lavalla kello 18–19.30 ja osallistuu Savitaipaleen Liikuntaseuran vetämään Suomi100 Lavis -lavatanssijumppaan.
Paikalle kannustetaan myös keskiviikkona kello 13, kun ohjelmassa on jalkapalloa Savitaipaleen tekonurmikentällä. Tuolloin mukana on Lassi Hurskainen, joka tunnetaan ympäri maailman niin sanotuista tricshot-tempuistaan.
Sääolosuhteet vaikuttavat erityisesti ulkokuvauksiin ja rankan sateen sattuessa aikataulut voivat muuttua. Savitaipaleen kunta tiedottaa mahdollisista muutoksista verkkosivuillaan.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Kommentteja aiheesta “Savitaipaleella kuvataan Elixir -ohjelman erikoisjakso – osaan tapahtumista kaivataan paikallista yleisöä

  • 14.6.2017 at 15:46
    Permalink

    On käsittämätöntä keskittyä tennikseen! Tennis ei näytä pysyvän pystyssä ilman kunnan avustuksia. Toisin on jalkapallon laita. StU:ssa on asukasta kohden lisenssipelaajia ihan Suomenkin mittakaavassa huippumäärä, Etelä-Karjalan selkeä ykkösmäärä. Seura StU rakensi itse tekonurmikentän, kun kunta ei sitä olisi koskaan saanut aikaiseksi. Siinä on ykköslaji, joka liikuttaa satoja!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Aloitatko uuden harrastuksen syksyn tullen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä