Savitaipaleen lukioon valittiin 28 uutta opiskelijaa – katso nimet tästä

SAVITAIPALE Alkusyksystä lukiotaipaleensa Savitaipaleella aloittavien nimet ovat selvillä. Uusia lukiolaisia on kaikkiaan 28, joista kolme on valittu tennislinjalle. Alla nimilista Savitaipaleen lukioon valituista.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Savitaipaleen lukioon hyväksytyt
Juho Ahonen, Lemi, Inka Illukka, Savitaipale, Milla Jokinen, Savitaipale, Jasmin Jukkara, Savitaipale, Elisa Juopperi, Savitaipale, Sonja Kantonen, Taipalsaari, Suvi Kimmo, Savitaipale, Matilda Kolehmainen, Lappeenranta, Tuomas Koskimäki, Taipalsaari, Ella Lantta, Savitaipale, Jesse Liutu, Taipalsaari, Emma Muukka, Savitaipale, Jesse Mäkelä, Savitaipale, Eeva Nikkilä, Savitaipale, Olli Nio, Savitaipale, Inka Nurkka, Savitaipale, Laura Olkkonen, Savitaipale, Anna Paukkunen, Savitaipale, Elias Punkka, Savitaipale, Meri Rasila, Savitaipale, Kosmo Suomalainen, Lappeenranta, Lotta Tiainen, Savitaipale, Ronja Tuura, Savitaipale, Robert Valsi, Savitaipale, Matti Vesterinen, Taipalsaari

Savitaipaleen lukion tennislinjalle hyväksytyt
Akseli Knuutila, Lemi, Anastasia Nazarova, Savitaipale, Miso Nousiainen, Savitaipale

Viikon kysymys

Aloitatko uuden harrastuksen syksyn tullen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä