Muutto sulkee Suomenniemen kirjaston väliaikaisesti – syksyllä lainaaminen onnistuu myös omatoimisesti

SUOMENNIEMI Suomenniemen kirjasto muuttaa nykyisistä tiloistaan Suomenniemi-talolta Suomenniemen vanhalle kirkonkylän koululle nuoriso- ja kirjastotiloiksi remontoituihin tiloihin.
Vanha, vuonna 1891 rakennettu koulurakennus sijaitsee samassa pihapiirissä Suomenniemen alakoulun kanssa Koulutiellä.
Muuton vuoksi kirjasto on suljettuna 10.8–3.9. Sulkuaikana aineistoa voi palauttaa Suomenniemi-talon etuoven postiluukusta.
Kirjasto avataan uudelleen yleisölle maanantaina 4. syyskuuta kello 11. Kirjaston asiakaspalveluajat säilyvät muuton jälkeen entisellään ja ovat maanantaisin kello 11–18 sekä keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–16
Lisäksi kirjaston aukiolot laajenevat syksyn aikana huomattavasti. Kirjastoa on mahdollista käyttää omatoimisesti maanantaista perjantaihin kello 9–20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 9–14.
– Omatoimikirjastokonseptin käyttöönotto parantaa oleellisesti kirjastopalvelujen saatavuutta Suomenniemellä aineiston saavutettavuuden ja palautusmahdollisuuksien laajentuessa iltoihin ja viikonloppuihin. Omatoimikirjaston käyttö edellyttää henkilökohtaista kirjastokorttia, kertoo Mikkelin kaupungin kirjastotoimenjohtaja Virpi Launonen.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Viikon kysymys

Osallistutko Sapassi-viikon tapahtumiin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä