Suurin osa pelkää hirviä liikenteessä

Hirvikolarin riski on suurimmillaan syksyllä, kun hirvet liikkuvat vilkkaasti kiima-ajan, vaelluksen ja metsästyksen takia. Liikenneturvan mukaan yli kolmannes autoilijoista on joutunut jarruttamaan tai tekemään väistöliikkeen hirven tai peuran takia. Länsi-Saimaan Sanomien verkkokyselyyn vastanneista 69 prosenttia sanoo pelkäävänsä hirviä ajaessaan.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Pelkäätkö hirviä liikenteessä?

  • Kyllä (69%, 40 ääntä)
  • En (31%, 18 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 58

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Suurin osa pelkää hirviä liikenteessä

  • 19.9.2017 at 20:01
    Permalink

    Kyllä pelottaa, vaikka eihän se mitään auta. Mutta pitää vauhdin kohtuullisena ja katseen tienvierustassa. Se on niin (huonosta) tuurista kiinni. Yhden kerran olen tänä syksynä joutunut jarruttamaan, pari nähnyt muuten.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kuninkaalliset?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä