Ankkurin ja Zanen ovet ovat säpissä

TAIPALSAARI Ravintolatarjonta on syksyn aikana kaventunut ja muuttunut Taipalsaarella.
Rantaravintola Ankkuri sulki ovensa Saimaanharjulla lokakuun alussa ainakin väliaikaisesti. Ankkuria kuutisen vuotta pyörittäneet Vesa Kukkonen ja Tanja Vehmasvaara lopettivat ravintolan toiminnan eikä uutta yrittäjää tiettävästi ole vielä löytynyt.
Myös St1 -kylmäaseman vieressä Taipaltiellä toiminut Zane -ravintola on toistaiseksi suljettu. Asiasta kertoo ravintolan ulko-oveen hiljattain kiinnitetty lappu.
Zanen entinen yrittäjä kertoo Facebookin julkisessa Taipalsaari-ryhmässä, että ravintola luovutettiin pari kuukautta sitten uudelle yrittäjälle, joka päätti yhtäkkiä lopettaa sen toiminnan. Zaneen etsitään koko ajan uutta jatkajaa.
Myös Teuken Pizzagrilli lopetti toimintansa Saimaanharjulla omistajanvaihdoksen myötä heinäkuussa, kun yrittäjä Teuvo Uski jäi eläkkeelle. Samalla paikalla avattiin kuitenkin uusi Tiger Pizzagrilli elokuun alussa.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kuninkaalliset?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä