Lähes joka toinen on osallistunut kansalaisopiston kursseille

Kansalaisopistojen suosituimmat kurssit täyttyvät sekunneissa. Laajasta tarjonnasta löytyy Etelä-Karjalassakin pidempiä ja lyhempiä kursseja joka makuun: liikunta- ja kielikursseista kuvankäsittelyyn ja improvisaatioteatteriin. Toimintaan osallistuneista lähes kaikki haluavat jatkaa tulevaisuudessa. Kyselyymme vastanneista kuitenkin yli puolet, 59 prosenttia, ei ole osallistunut kansalaisopiston kursseille, siinä missä 41 prosenttia puolestaan on osallistunut.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Oletko osallistunut kansalaisopiston kursseille?

  • En (59%, 20 ääntä)
  • Kyllä (41%, 14 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 34

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kuninkaalliset?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä