0

Neljäsluokkalaiset kättelevät pääministeriä Suomen lasten itsenäisyysjuhlassa

Jokaisesta Suomen kunnasta on kutsuttu kaksi neljäsluokkalaista lasta Suomen lasten itsenäisyysjuhlaan, joka järjestetään Säätytalolla Helsingissä itsenäisyyspäivän aattona 5. joulukuuta. Tilaisuuteen kutsutut yli 600 lasta kättelee pääministeri Juha Sipilä.

Kunnat nimesivät itse osallistujat. Lemiltä Helsinkiin matkaavat Aino Solehmainen Lemin koulukeskuksesta ja Roni Kokkola Kuukanniemen koulusta. Savitaipaleelta juhlaan osallistuvat Sonja Mäkelä ja Kaapo Parkkima Europaeuksen koulusta. Taipalsaarelta puolestaan osallistuvat Netta Mouhu Saimaanharjun koulusta ja Toivo Arponen Vehkataipaleen koulusta.

Mukanaan lapsia pyydetään tuomaan onnittelukortti Suomelle. Juhlan järjestävät Mannerheimin Lastensuojeluliitto, Lapsiasiavaltuutettu ja valtioneuvoston kanslian Suomi 100 -organisaatio.

EVA KOTTONEN
eva.kottonen@lansisaimaa.fi

Viikon kysymys

Kuunteletko C-kasetteja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä