0

Kukkaronnyörit heltyvät melko usein joulumyyjäisissä

Joulun alla lukuisat paikalliset järjestöt ja yhteisöt järjestävät omia joulumyyjäisiään. Ne ovat oiva tapa löytää vaikkapa uniikkeja joululahjoja ja samalla tukea paikallista osaamista ja järjestötoimintaa. Suosituimpia myyntiartikkeleita ovat vuodesta toiseen leivonnaiset, käsityöt ja joulukoristeet. Melko monet suuntaavat myyjäisiin, sillä verkkokyselyymme vastanneista 42 prosenttia kertoi käyvänsä paikallisissa joulumyyjäisissä ostoksilla. 58 prosenttia puolestaan hoitaa jouluostoksensa muualla.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käytkö ostoksilla paikallisissa joulumyyjäisissä?

  • En (58%, 28 ääntä)
  • Kyllä (42%, 20 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 48

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Kuunteletko C-kasetteja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä