Itsenäisyyspäivänä ylennettiin reserviläisiä, myönnettiin Reserviläisliiton ansioristejä ja -mitaleja sekä palkittiin ansioituneita kansalaisia

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ylentänyt itsenäisyyspäivänä reservissä taipalsaarelaisen Mikko Petteri Juutin yliluutnantiksi. Kaakkois-Suomen aluetoimiston päällikkö on ylentänyt reservissä taipalsaarelaisen

LSS

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on ylentänyt itsenäisyyspäivänä reservissä taipalsaarelaisen Mikko Petteri Juutin yliluutnantiksi.

Kaakkois-Suomen aluetoimiston päällikkö on ylentänyt reservissä taipalsaarelaisen Petri Tapani Huttusen korpraaliksi, taipalsaarelaisen Veli-Matti Huuhkan alikersantiksi, lemiläisen Pauli Erik Forsténin ja taipalsaarelaisen Petri Olavi Frondeliuksen kersanteiksi sekä taipalsaarelaisen Markku Tuomo Rusasen ylivääpeliksi.

Reserviläisiliitto myönsi ansioristejä ja -mitaleja.

Taipalsaarelainen ylikersantti Timo Karhu sai ansioristin. Lemiläinen yliluutnantti Petri Kurkinen sekä taipalsaarelainen sotilasmestari Tapio Niemi saivat hopeisen ansiomitalin.

Taipalsaarelaisille ylikersantti Nina Lappalaiselle ja alikersantti Jarkko Hulkkoselle on myönnettiin pronssinen ansiomitali.

Tasavallan presidentti myönsi itsenäisyyspäivänä myös kunniamerkkejä ansioituneille kansalaisille.

Savitaipelainen aluepäällikkö Pirjo Liisa Immonen, taipalsaarelainen asiakasvastuullinen johtaja Jaakko Juhani Kaikkonen ja taipalsaarelainen aluemyyntijohtaja Ari Jukka Vehmasvaara saivat Suomen Leijonan ansioristin.

Rikosylikonstaapeli Minna Anita Hänninen, sovellussuunnittelija Alli Mirja Kaarina Järvinen, tullitarkastajat Pirjo Maritta Koikkalainen ja Esa Mikael Marttinen sekä Mela-asiamies Helena Uski Taipalsaarelta ja liikunnan lehtori Timo Pekka Mikkola Savitaipaleelta vastaanottivat Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitalin kultaristein.

Suomen Valkoisen Ruusun mitali myönnettiin savitaipalelaiselle myyjälle Lea Eila Tellervo Rikkilälle.

LSS

toimitus@lansisaimaa.fi

Kommentoi

Palvelut

Ruokapaikka