Paikallinen leipä maistuu

Etelä-Karjalassa rakastetaan omaa rieskaa, lepuskaa ja tietysti karjalanpiirakoita. Paikallisia leipomoita on lukuisia. Torstain 4. tammikuuta lehdessä haastatellut Immosen leipomon omistajat Nina ja Joni Immonen korostivat, kuinka jokaisella leipomolla on omanlaisensa leipä. Verkkokyselymme perusteella paikalliset leipomot tuntevat asukkaiden makumieltymykset. 80 prosenttia vastaajista kertoi syövänsä paikallista leipää. Vain yksi viidesosa, 20 prosenttia vastaajista, ei sitä ostoskoriinsa poimi.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Syötkö paikallista leipää?

  • Kyllä (80%, 52 ääntä)
  • En (20%, 13 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 65

Loading ... Loading ...

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Äänestätkö presidentinvaaleissa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä