Savitaipaleen sankarivainajien muistotauluista

Pro Savitaipaleen kunnanvaltuutettu Matti Vahvanen on muiden valtuutettujen kanssa tehnyt aloitteen sankarivainajien muistotaulujen saamiseksi esille. Olisi varmaan hyvä ajatus kerätä varat toteuttamiseen lahjoituksilla. Monumentin takaosaan kaiverrettaisiin lahjoittajien nimet.

Mielestäni mainio paikka olisi Kievarintien ja Torikadun risteyksen kulmaukseen toria vinosti vastapäätä.
Sorvikivi voisi rakentaa siihen kivisen huomiota herättävän monumentin, jonka panssarilasien taakse valaistun tilaan taulut tulisi esille. Samalle tontille voisi rakentaa julkisten palveluiden tuotantoyksikön, vaikka uuden terveyskeskuksen.

Tuo allekirjoittaneiden valtuutettujen ryhmä olisi oiva ryhmä keräämään rahoitusta äänestäjiltään, muilta kuntalaisilta, yhteisöiltä ja yrityksiltä. Suurvalloista, niin lännessä kuin idässä, on useissa kunnissa ja kaupungeissa huomiota herättävät arvokkaat muistomerkit kunnioittamassa isänmaansa puolesta kaatuneita.

TAPIO ISO-MUSTAJÄRVI
Savitaipale

Viikon kysymys

Uskotko, että valtatien 13 parannushanke etenee?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä