Savitaipaleen koululaiset innostuivat hiihtokilpailuista – minimaakuntaviestiin löytyi joukkue

SAVITAIPALE Hiihdon uusi sukupolvi näyttää varsin vahvalta ainakin Savitaipaleella. Viime torstaina liikuntatalon maastossa järjestettyihin Europaeuksen koulun kilpailuihin osallistui yhteensä 75 oppilasta.
Sarjoja oli ylä- ja alakoululaisille. Sprinttikilpailussa radan pituus oli 1,2 kilometriä. Aivan nuorimmille kilpailijoille matkan pituudesta oli pudotettu puolet pois. Kilpailun tulokset löytyvät täältä.
Kilpailun perusteella katsastettiin Europaeuksen koulusta myös joukkue minimaakuntaviestiin. Koulun joukkueessa hiihtävät Aleksi Viiru, Tiitu Hjerppe, Jaakko Kainlauri, Laura Pitkänen, Antti Näivä, Elsa Talasmäki, Manu Laari ja Julia Enbuska. Varalla ovat Elsa Näivä ja Eino Pihamo.
Etelä-Karjalan maakuntaviestit hiihdetään ensi sunnuntaina 18. helmikuuta Imatralla.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Viikon kysymys

Huolettaako oman kyläkauppasi tulevaisuus?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä