Huippu-urheilua pitäisi tukea enemmän

Pyeongchangin olympialaisten saalis oli Suomelle kuusi mitalia. Usein arvokisojen jälkeen nousee keskustelua siitä, mihin lajeihin maiden kannattaisi tulevaa kilpailumenestystä silmälläpitäen panostaa.  Huippu-urheilijoita pidetään myös tärkeinä esikuvina nuorille.

Verkkokyselymme perusteella niukka enemmistö, 55 prosenttia vastaajista, kannattaa lisätukea huippu-urheilulle. Lähes puolet, 45 prosettia vastanneista, puolestaan katsoo, että siihen ei ole tarvetta panostaa nykyistä enempää.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Pitäisikö huippu-urheilua tukea enemmän?

 • Kyllä (55%, 27 ääntä)
 • Ei (45%, 22 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 49

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Huippu-urheilua pitäisi tukea enemmän

 • 28.2.2018 at 07:06
  Permalink

  Huipulle pääsy urheilussa ei ole rahasta kiinni. Jo nyt menee liikaa rahaa huippu-urheilun tukemiseen niin, että lapsille ja nuorille ei enään ole riittävästi liikunta mahdollisuuksia.Urheiluseurat on bisnestä. Miksi sitä bisnestä pitäisi tukea, päin vastoin. Ennen lapset pääsivät ilmaiseksi esim. pelaamaan seuroihin, kaikilla oli samat mahdollisuudet. Seuroille nykyään on tärkeämpää bisnes, kuin mahdollisimman suuri jäsen joukko. Bisnes pois urheilusta joka nykyään muuttuu ammatiksi jos tulee hiukan menstystä. Bisnes on Bisnes.

 • 5.3.2018 at 10:07
  Permalink

  En varsinaisesti vastusta lisäpanostuksia, mutta sikäli mikäli kyseessä on jonkinlainen joko tai -valinta, laitettakoon rahaa mieluummin tavan kansan ilmaisiin mahdollisuuksiin liikkua. Erityisesti nuorille kuntiin monipuolinen tarjonta eri lajien kokeiluun ilman tolkuttomia kustannuksia.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Säilytätkö valokuviasi paperilla vai sähköisessä muodossa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä