Valtaosa on kokenut työttömyyttä

Suomen talouden näkymät ovat laihojen vuosien jälkeen vihdoin kääntymässä paremmiksi, mikä näkyy myös työllisyydessä. Viime kuukausina työttömien määrä on koko ajan pienentynyt Etelä-Karjalassa, mutta työttömyys koskettaa edelleen monia.

Verkkokyselyymme vastaajista suurin osa, 65 prosenttia, kertoi olleensa joskus työttömänä. Noin kolmannes, 35 prosenttia vastanneista, ei ole työttömyyttä joutunut kokemaan.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

 

Oletko ollut työttömänä?

  • Kyllä (63%, 40 ääntä)
  • En (37%, 23 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 63

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Valtaosa on kokenut työttömyyttä

  • 6.3.2018 at 16:02
    Permalink

    Olen ollut yli 500 päivän työttömyysjakson eikä TE-palveluiden kautta löytynyt yhtään työpaikkaa koko aikana. Virkalijakin totesi, että koska olet selvästi yli 50v, niin työnsaanti on paljon vaikeampaa kuin nuoremmille. Onneksi oma aktiivisuus oli se, jonka kautta pääsin takaisin työelämään ja edelleen olen vielä kokopäiväisessä työssä. Koen että TE-palvelut ovat ihan turhia tämän ikäiselle (kuten virkailijakin asian suoraan myönsi eli yli viisikymppiselle ei juurikaan ole mitään työtä tarjolla). Yhden ainoan kerran olen siellä haastattelussa ollut, muuten en juurikaan ole heidän palvelujaan saanut tai käyttänyt.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Säilytätkö valokuviasi paperilla vai sähköisessä muodossa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä