Harkitsetko auton vaihtoa?

Autokaupan odotetaan vilkastuvan tänä vuonna. Uusien autojen kauppaa vauhdittaa talouskasvu ja osaltaan myös mahdollisuus romutuspalkkioon. Samalla vaihtoautojenkin kauppa piristyy, kun käytettyjä autoja tulee lisää myyntiin.

Kenties kevään pitkä odotus ei ainakaan vielä ole saanut lukijakuntamme autokuumetta nousemaan. Verkkokyselymme perusteella vain kolmanneksella vastaajista on aie lähteä autokaupoille. Suurin osa vastaanneista, 67 prosenttia ilmoittaa, että he eivät tällä hetkellä autokuumetta pode.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

 

Onko sinulla autokuumetta?

  • Ei (67%, 31 ääntä)
  • Kyllä (33%, 15 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 46

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Säilytätkö valokuviasi paperilla vai sähköisessä muodossa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä