Mökkeilykausi on lähtenyt käyntiin

Suomessa on Tilastokeskuksen mukaan yli puoli miljoonaa mökkiä ja keskimääräinen mökkimatkan pituus on 38 kilometriä. Mökkirakentaminen on hiipunut 1990-luvun huippuvuosista, mutta toisaalta uusien vapaa-ajan asuntojen keskikoko on kasvanut viime vuosikymmeninä. Mökkikaupasta odotetaan jälleen vilkasta tänä vuonna.

Mökkikauden on jo aloittanut melko moni. 40 prosenttia verkkokyselymme vastaajista kertoi jo käyneensä mökillä tänä keväänä. Valtaosa, 60 prosenttia vastanneista, ei kuitenkaan vielä ole mökkeilyä tämän vuoden osalta aloittanut.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Oletko jo aloittanut mökkikauden?

  • En (60%, 39 ääntä)
  • Kyllä (40%, 26 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 65

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Uskotko tekoälyn korvaavan ihmisen?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä