0

Savitaipaleen Helmi avautuu liikenneasemalla

SAVITAIPALE Juhannusviikolla loppuu Savitaipaleella ilmiö, jota on ihmetelty huhtikuun alusta lähtien.
Janoisten ja nälkäisten Mikkelintien kulkijoiden ei tarvitse enää turhaan tempoa kiinni olevan liikennemyymälän ovia.
Tommi Naakka avaa uuden Savitaipaleen Helmen Etelä-Karjalan Osuuskaupalta vuokraamissaan tiloissa.
Hyppy Savitaipaleelle ei ole sukujuuriltaan Kuolimon rannalta olevalle Tommi Naakalle hyppy tuntemattomaan, sillä hän on toiminut kahvila- ja liikuntatoiminnan vetäjänä Lappeenrannassa.
Savitaipaleen Helmi työllistää 7-8 henkilöä edelleen jatkuvan rekrytoinnin puitteissa.
– Liikenneaseman palvelut palaavat osin uudessa muodossa ja uusia kehitetään yhdessä kunnan kanssa, Naakka lupaa.
Kunnanjohtaja Kimmo Kainulainen uskoo, että Savitaipaleen Helmi muodostuu kauan kaivatuksi Savitaipaleen portiksi. Kokonaisuuteen istutetaan kunnan matkailuinfo ja paikallisten tuotteiden myynti. Yrittäjä lupaa elävöittää pihaa tynnyrisaunalla ja erilaisilla matkailuun liittyvien tuotteiden näyttelyllä.
– Ravintolassa ja kahvilassa painotamme itse tehtyjä annoksia. Kyllä lihikset maistuvat parhaimmilta höyrystä otettuina, yrittäjä huomauttaa. Aamiainen, lounaspöytä ja ala carte –annokset kuuluvat ruokalistalle.
Savitaipaleen Helmi anniskelee alkoholijuomia uuden alkoholilain puitteissa lupien varmistuttua. Myymälästä, ravintolatoiminnasta ja autopesuista vastaa uusi yritys, polttoaineen myynnistä Eekoo.
 
MARKKU PAAKKINEN
toimitus@lansisaimaa.fi
 

2 kommenttia aiheesta “Savitaipaleen Helmi avautuu liikenneasemalla

  • 8.6.2018 at 22:05
    Permalink

    Ja eiku syömään! Mökkiläiselle tuli yksi paikka lisää ruokapaikaksi. Parhaamme ja lompsan paksuuden mukaan yritetään saada pidettyä palvelut auki omilla ostoksilla. Reissuravintolaa ja Salmenrantaa jo kannatettu. Vielä jäljellä Kiesilän Kievari ja tämä uusi paikka. Tiukille vetää aina lomabudjettia, mutta kiva on istahtaa valmiiseen pöytään. Ja aina on saanut herkullista ruokaa! Hyvä kun joku uskaltaa yrittää, meidän muiden tehtäväksi jää vain se ostaminen!

  • 13.6.2018 at 11:56
    Permalink

    Hieno asia. Tätä on odotettu. Toimiva liikenneasema kuuluu jokaisen kunnan peruspalveluihin. Toivotaan että Eekoo tekee myös osansa ja pitää maltillista hintaa omilla tuotteillaan. Nykyinen ABC:n tolppahinnoittelu on joka tapauksessa uudelle liikenneaseman yrittäjälle iso jarru pisnekselle. Haaste ainakin.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pelkäätkö punkkeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä