0

Niina Keitel jättää Lemin musiikkijuhlat

LEMI Mezzosopraano Niina Keitel jättää Lemin musiikkijuhlien taiteellisen johtajan tehtävän tämän kesän jälkeen. Hän on johtanut festivaalia vuodesta 2013.
– Tämä on viides festivaali, jonka olen Lemille suunnitellut. Olen nauttinut taiteellisena johtajana toimimisesta ja saanut arvokasta kokemusta tulevaisuutta varten. Sekä festivaali että minä olemme kasvaneet näiden vuosien aikana, Keitel kertoo tiedotteessaan.

Niina Keitel on kansainvälisesti tunnustettu oopperalaulaja, joka on esiintynyt kuluvalla kaudella muun muassa Tokyo Metropolitan Symphony Orchestran kanssa sekä Bellas Artesin oopperan solistina Mexico Cityssä.
Suomessa häntä kuultiin muun muassa Sibeliuksen Kullervossa Radion sinfoniaorkesterin solistina itsenäisyyspäivänä.

EVA KOTTONEN
eva.kottonen@lansisaimaa.fi

Viikon kysymys

Joko olet heittänyt talviturkin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä