0

Kaikki eivät käy uimakoulua

Uimakoulut alkavat pian Taipalsaarella ja Suomenniemellä. Savitaipaleella taas on jo pidetty uimakoulu, jossa lemiläislapsetkin pääsivät polskimaan. Kysyimme lukijoiltamme, ovatko he joskus käyneet uimakoulua.  Tulokset ovat tasaiset: vastaajista hieman yli puolet (56 %) ilmoitti, ettei ole ollut uimaopetuksessa. 44 prosenttia vastaajista sen sijaan oli joskus käynyt uimakoulussa.

Oletko käynyt uimakoulua?

 • En (56%, 29 ääntä)
 • Kyllä (44%, 23 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 52

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Kaikki eivät käy uimakoulua

 • 12.6.2018 at 18:57
  Permalink

  Olen käynyt uimakoulua Savitaipaleella 50 ja 60 luvuilla joka kesä. Aloitin ihan alkeista ja siitä edeten aina priimusmaisterin tutkintoon.
  Muistan että kaikki kylän lapset kävivät uimakoulua, joka pidettiin siihen aikaan Nikkarin rannassa. Vaativimmissa hypyissä käytiin hyppyosuudet suorittamassa Lappeenrannassa uimastadionilla, jossa oli 7-ja 9 metrin hyppytorni.
  Mukavia muistoja!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pelkäätkö punkkeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä