0

Käyhty iski hattutempun – StU päätti jalkapallokauden kotivoittoon

SAVITAIPALE Kotijoukkueen Pyry-Ville Käyhty oli oivalla pelipäällä Savitaipaleen Urheilijoiden (StU) jalkapallomiesten kauden viimeisessä ottelussa. Lappeenrantalainen Lappee JK:n kakkosjoukkue kaatui Savitaipaleen tekonurmella maalein 4-2 (2-1) ja Käyhty iski keltaisille hattutempun eli kolme maalia.
Alku näytti vaikealta, kun vieraat menivät johtoon rangaistuspilkulta jo viiden peliminuutin jälkeen. Käyhty nappasi kuitenkin joukkueen reppuselkään ja viimeisteli 30., 45. ja 50. peliminuutilla lukemiksi 3-1. StU:n neljännen maalin teki reilun tunnin pelin jälkeen Viljami Hölsä. StU sijoittui Kaakkois-Suomen Vitosen itälohkossa kuudenneksi.
Sarjatasoa ylempänä lemiläinen Kotajärven Pallo (KoPa) pelasi tasan 1-1 (0-1) viime perjantaina lappeenrantalaisen FC Lapan kanssa. KoPan maalintekijänä kunnostautui Samuli Karppanen. Kaakkois-Suomen Nelosen kakkosena oleva KoPa pelaa kauden viimeisen ottelun Kotajärven kentällä ensi lauantaina.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Viikon kysymys

Teetkö kotijumppaa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä