Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiö sai ympäristöpalkinnon – palkittavia valittaessa mietittiin erityisesti suhdetta maakunnan metsiin

LEMI Suomen luonnonsuojeluliiton Etelä-Karjalan piiri on myöntänyt tämän vuoden ympäristöpalkinnot. Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiö Lemiltä sekä Oiva Luukkonen Ruokolahdelta saivat palkinnot. Luonnonsuojeluliitto viettää metsävuotta. Etelä-Karjalan luonnonsuojelupiiri on miettinyt palkintojenjakoa erityisesti maakunnan metsiä ajatellen.
Tuuliaisten säätiölle palkinto myönnettiin metsien suojelusta ja metsäluonnon monimuotoisuuden huomioimisesta metsien talouskäytössä.

Palkinto ja kiitokset osoitetaan säätiölle, mutta isossa määrin Raija Tuuliaiselle.
Etelä-Karjala on hännänhuippuna metsien suojelussa. Tuuliaisten säätiön kaltaisia toimijoita katsotaan tarvittavan rohkaiseviksi esimerkeiksi myös muille.

Raija Tuuliainen sai tänä vuonna myös kotiseututyön ansiomitalin, joka on korkein mahdollinen tunnustus Kotiseutuliitolta.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Aiemmin aiheesta: Raija Tuuliainen Lemiltä sai kotiseututyön ansiomitalin (11.8.2018)

Kommentteja aiheesta “Raija ja Ossi Tuuliaisen säätiö sai ympäristöpalkinnon – palkittavia valittaessa mietittiin erityisesti suhdetta maakunnan metsiin

  • 9.11.2018 at 06:38
    Permalink

    Sydämelliset onnittelut! Ihanaa, että on ihmisiä, jotka arvostavat metsän monimuotoisuutta. Toivottavasti Raija Tuuliaisen esimerkki saisi julkiset ja yksityiset metsänomistajat tekemään hyviä päätöksiä metsänkäsittelyissään ja suojelussa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Oletko jo vaihtanut kesärenkaat auton alle?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä