Liikenneministeri Anne Berner vierailee lauantaina Savitaipaleella – yleisötilaisuus pidetään Savitaipaleen Helmessä

SAVITAIPALE Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) vierailee huomenna lauantaina 1. joulukuuta Savitaipaleella.
Liikenneasema Savitaipaleen Helmessä kello 13.15–14 pidettävän yleisötilaisuuden aiheina ovat liikenne- ja viestintäasiat. Paikalla on myös keskustan lappeenrantalaiskansanedustaja Ari Torniainen.
Berner saapuu seutukunnalle valtatie 13:n parantamista ajavan Pro VT 13 -ryhmän ja Torniaisen kutsumana.
Hän tapaa puoliltapäivin savitaipalelaisia ja mikkeliläisiä kuljetusyrittäjiä Ristiinassa, UPM:n Pelloksen tehtaalla. Bernerin on määrä tutustua valtatie 13:n liikenneolosuhteisiin lyhyellä matkalla HCT-rekan kyydissä.
Pro VT 13 -ryhmä on ajanut raskaalle liikenteelle vaarallisen valtatie 13:n korjaamista jo yli kymmenen vuoden ajan. Erityisesti kaivataan Savitaipaleen Myttiömäen oikaisua.
Myttiömäen parantamisen tiesuunnitelma on valmistunut vuonna 2012, mutta rahoitusta ei ole yrityksistä huolimatta vielä saatu.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Liikenneministeri Anne Berner vierailee lauantaina Savitaipaleella – yleisötilaisuus pidetään Savitaipaleen Helmessä

  • 1.12.2018 at 17:51
    Permalink

    Pro VT13 -ryhmän pitää muuttaa taktiikkaa, pelkkä Myttiönmäki -projekti ei johda mihinkään. Täytyy ajaa kokonaisuutta Ristiina – Selkäharju välillä VT13 parantamiseksi. Toimenpidesuunnitelma on tehty jo vuonna 2009, josta löytyy kaikki tarvittavat parannuskohteet.

    Reply

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Viikon kysymys

Säilytätkö valokuviasi paperilla vai sähköisessä muodossa?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä