0

Liikenneministeri Anne Berner vierailee lauantaina Savitaipaleella – yleisötilaisuus pidetään Savitaipaleen Helmessä

SAVITAIPALE Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) vierailee huomenna lauantaina 1. joulukuuta Savitaipaleella.
Liikenneasema Savitaipaleen Helmessä kello 13.15–14 pidettävän yleisötilaisuuden aiheina ovat liikenne- ja viestintäasiat. Paikalla on myös keskustan lappeenrantalaiskansanedustaja Ari Torniainen.
Berner saapuu seutukunnalle valtatie 13:n parantamista ajavan Pro VT 13 -ryhmän ja Torniaisen kutsumana.
Hän tapaa puoliltapäivin savitaipalelaisia ja mikkeliläisiä kuljetusyrittäjiä Ristiinassa, UPM:n Pelloksen tehtaalla. Bernerin on määrä tutustua valtatie 13:n liikenneolosuhteisiin lyhyellä matkalla HCT-rekan kyydissä.
Pro VT 13 -ryhmä on ajanut raskaalle liikenteelle vaarallisen valtatie 13:n korjaamista jo yli kymmenen vuoden ajan. Erityisesti kaivataan Savitaipaleen Myttiömäen oikaisua.
Myttiömäen parantamisen tiesuunnitelma on valmistunut vuonna 2012, mutta rahoitusta ei ole yrityksistä huolimatta vielä saatu.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Kommentteja aiheesta “Liikenneministeri Anne Berner vierailee lauantaina Savitaipaleella – yleisötilaisuus pidetään Savitaipaleen Helmessä

  • 1.12.2018 at 17:51
    Permalink

    Pro VT13 -ryhmän pitää muuttaa taktiikkaa, pelkkä Myttiönmäki -projekti ei johda mihinkään. Täytyy ajaa kokonaisuutta Ristiina – Selkäharju välillä VT13 parantamiseksi. Toimenpidesuunnitelma on tehty jo vuonna 2009, josta löytyy kaikki tarvittavat parannuskohteet.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pelkäätkö punkkeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä