0

Kaksi rekkaa suistui kilometrin välein ulos tieltä Lemillä – nostotyöt saatiin päätökseen tiistai-iltana

LEMI Huono on ajokeli on tehnyt tepposet raskaalle liikenteelle Mikkelintiellä. Kaksi rekkaa on suistunut tieltä Lemillä tiistaina. Toinen rekoista on noin kilometrin päässä Huttulasta Lappeenrannan suuntaan ja toinen noin kahden kilometrin päässä.
Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen palomestari Juuso Punnosen mukaan rekkoja nostetaan parhaillaan tielle. Työt aiheuttavat ainakin yhden ajokaistan sulkemisen.
– Siellä on liikenteenohjaus paikalla. Voi olla, että hetkellisesti joudutaan katkaisemaan liikenne kokonaan, Punnonen kertoo.
Liikenneviraston mukaan Vainikkalantien risteyksen ja Huttulantien risteyksen välillä on tällä hetkellä käytössä vain yksi ajokaista.
– Uskoisin, että rekat saadaan nostetuksi tielle ja liikenne kulkemaan normaalisti kello 17–18, Punnonen sanoo.
Punnosen mukaan paikalle on lähetetty myös aura-auto ja liukkauden torjuntaa.
Keskiviikkoaamuna Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kerrottiin, että nostotyöt saatiin päätökseen tiistaina noin iltakahdeksalta. Toisen rekan perävaunu jäi pientareelle, ja sen nostaminen on pelastuslaitoksen mukaan omistajan vastuulla. Perävaunu ei aiheuta haittaa liikenteelle.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Muokattu 5.12. klo 9.36: Päivitetty juttua ja otsikkoa, vaihdettu kuva.

Viikon kysymys

Pelkäätkö punkkeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä