0

Kysely: Valtatietä 13 tuskin saadaan parannettua

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner vieraili viime viikolla Savitaipaleelle ja vakuutteli kuulijoille, että Myttiömäen kohdan tienparannushanke pysyy hänen listansa kärjessä. Pro valtatie 13 -ryhmä on lobannut hankkeen puolesta jo kymmenisen vuotta ja erityisesti puutavaraliikenne tiellä on kasvanut tehtaiden investointien myötä.

Valtaosa kyselyymme vastanneista, 77 prosenttia, ei usko, että valtatien 13 kunnostushanke tulee etenemään. Vajaa neljännes, 23 prosenttia katsoo, että toivoa hankkeen suhteen on.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Uskotko, että valtatien 13 parannushanke etenee?

 • En (77%, 67 ääntä)
 • Kyllä (23%, 20 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 87

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Kysely: Valtatietä 13 tuskin saadaan parannettua

 • 4.12.2018 at 09:53
  Permalink

  Olisi tärkeää saada parannus alkamaan, Myttiömäki on hyvä aloituskohta. Sen jälkeen olisi hieman helpompi saada muitakin kohtia parannettua, mutta tämä ensimmäinen vaihe on kestänyt tolkuttoman kauan.
  Oliko tässä aiemmin joku valitus hidasteena, muistelen?

 • 4.12.2018 at 10:09
  Permalink

  Toivotaan parasta, mutta silti pelkään pahinta eli edelleenkään niitä rahoja ei saada Myttiömäen oikaisua varten. Talvella äärimmäisen vaarallinen nykyisin ja varsinkin kun tietä käyttävät nämä valtavat superrekat jo nyt. Valitettavasti nykyhallitus löytää aina jonkun ”tärkeämmän” kohteen tiemäärärahoille eli syynä on oman alueen kansanedustajien laiskuus. Ne voittavat rahat jotka jaksavat pitää ääntä eniten ja jatkuvasti.

 • 4.12.2018 at 21:38
  Permalink

  Toivoisin etenevän, mutta hitaita on herrojen kiireet. Nythän noita rekkoja on ollu köllöllään useampikin, tosin toisessa kohdassa.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Joko olet aloittanut mökkikauden?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä