0

Taipalsaarella pelattiin juniorisalibandya – katso tulokset täältä!

Länsi-Saimaan Sanomien Tulospörssissä julkaistaan paikallisten urheilukilpailujen tuloksia. Tulokset toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen toimitus@lansisaimaa.fi tai verkkopalvelun Juttuvinkki -lomakkeen kautta (aiheeksi Tulospörssi).
Tulosten lisäksi viestiin tulee liittää tiedot siitä, missä ja milloin kilpailu on järjestetty. Mukaan voi liittää myös kuvan.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Taipalsaaren liikuntahallilla pelattiin lauantaina 24. marraskuuta salibandyn E1-junioreiden Kaakkois-Suomen B-jatkosarjaa.
Tulokset: PoNoVo Sharks (Pietari) – TaiKi punainen 2-5, Sudet SB musta – Pelicans SB Nastola 2-3, TaiKi punainen – SB Heinola 7-5, PoNoVo Sharks (Pietari) – Sudet SB musta 3-2, Pelicans SB Nastola – NST 5-7, SB Heinola – PoNoVo Sharks (Pietari) 1-9, NST – TaiKi punainen 5-7

Taipalsaaren liikuntahallilla pelattiin lauantaina 1. joulukuuta salibandyn E2-junioreiden Kaakkois-Suomen B-jatkosarjaa.
Tulokset: TaiKi – SC Jenga 8-6, PoNoVo Keltainen – Pelicans SB musta 7-10, SC Jenga – PoNoVo musta 17-5, Pelicans SB Nastola – PoNoVo keltainen 12-2, Pelicans SB musta – Raju 4-10, PoNoVo musta – MäVi 3-13, Raju – Pelicans SB Nastola 6-3, MäVi – TaiKi 16-5