0

Osa verkkojutuista näkyy jatkossa vain tilaajille – Länsi-Saimaan Sanomien verkkotarjonta laajenee, osan jutuista voi lukea edelleen maksutta

Osa Länsi-Saimaan Sanomien verkkosivujen jutuista on tulevaisuudessa ainoastaan tilaajien luettavissa. Ensi viikosta lähtien maksullisten juttujen lukemiseen tarvitaan digitunnukset. Ne kuuluvat nykyisin jokaiseen lehtitilaukseen.
Uudistuksen tarkoituksena on laajentaa juttuvalikoimaa Länsi-Saimaan Sanomien verkkosivuilla. Tätä ennen suurin osa sisällöstä on ollut luettavissa vain paperi- tai näköislehdestä.

Maksullisiin verkkosisältöihin pääsee käsiksi kirjautumalla sisään omilla digitunnuksilla. Tunnukset ovat kuuluneet kaikkiin printtitilauksiin lokakuusta lähtien.
Kaikki verkkosivuilla olevat jutut eivät kuitenkaan muutu maksullisiksi. Osa jutuista on tulevaisuudessakin luettavissa maksutta ja ilman tilausta.

Länsi-Saimaan Sanomien ykköstuote, eli paperilehti ilmestyy jatkossakin kerran viikossa torstaisin.
Tilaajien kannalta uutta on se, että moni torstain lehdessä ilmestyvistä jutuista on luettavissa etukäteen lehden verkkosivuilta tai sovelluksesta.
Maksullisten verkkosisältöjen lukemista varten tilaajien on luotava itselleen digitunnukset. Niiden luonti onnistuu täällä.
Juttuja voi lukea myös uudella kännykkä- ja tablettisovelluksella. Se löytyy oman laitteen sovelluskaupasta hakusanalla Länsi-Saimaan Sanomat.

LASSE LAITINEN
toimitus@lansisaimaa.fi

Mikä muuttuu?

Maanantaista 10.12. alkaen osa Länsi-Saimaan Sanomien verkkojutuista on luettavissa vain digitunnuksilla.
Tunnukset kuuluvat kaikille Länsi-Saimaan Sanomien tilaajille. Ne voi luoda täällä.
Tilaajat voivat lukea yhä suuremman osan lehdestä suoraan verkkosivuilta ennen torstaita ja paperilehden ilmestymistä.
Osa verkkosivujen jutuista on tulevaisuudessakin luettavissa maksutta ja ilman tilausta.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pelkäätkö punkkeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä