0

Kysely: Enemmistö on tyytyväinen kuntansa latutilanteeseen

Hiihtokelit ovat suosineet ja luntakin on saatu riittämiin viime aikoina. Hiihtolatujen tekemisestä huolehtivat Länsi-Saimaan alueella niin kunnat kuin yksityiset ihmisetkin ja latutilannetta seurataan tarkoin.

Suuri enemmistö verkkokyselyymme vastanneista, 79 prosenttia, on tyytyväinen kuntansa latutilanteeseen. Vastaavasti 21 prosenttia vastanneista ei sitä ole.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Oletko tyytyväinen kuntasi latutilanteeseen?

 • Kyllä (79%, 38 ääntä)
 • En (21%, 10 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 48

Loading ... Loading ...

3 kommenttia aiheesta “Kysely: Enemmistö on tyytyväinen kuntansa latutilanteeseen

 • 8.1.2019 at 13:33
  Permalink

  Ladut ja luistelubaanat ovat olleet loistavassa kunnossa viime vuosina aina kun lumitilanne on sallinut. Kirkonkylällä. Kyliltä on tultava tänne hiihtämään. Siellä on ladut hoidettu ennenvanhaan talkoovoimin. Ja hiihtäjiä ei hirveästi ole.

 • 8.1.2019 at 13:42
  Permalink

  Loppiaissunnuntaina oli oikein hyvä hiihdellä Savitaipaleen kirkokylän laduilla. Savitaipaleen liikuntatalon luona olevat pururadan laskut ja mäet ovat oikein hyvät ja hauskat ja maastolenkit 13-tien toisella puolen myös. Toki kaikkia latuja ei vielä ole ajettu osin metsätöistä johtuen, mutta näilläkin saa mukavasti ulkoilua.

 • 14.1.2019 at 19:54
  Permalink

  Savitaipaleen kunnassa se ei taida muulla olla merkitystä, kuhan hiihtoladut ovat hyvässä kunnossa. Yläkentälle saatiin ihme ja kumma jää, mutta sitä kun pitäisi päivittäin hoitaakin niin se onkin sitten jo aivan liikaa vähäisiä resursseja viemään.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Joko olet heittänyt talviturkin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä