0

Taipalsaaren kunta järjestää kaksi kuntalaistilaisuutta – talouden sopeuttamistoimet etenevät

TAIPALSAARI Taipalsaaren kunta järjestää kaksi tiedotustilaisuutta kunnan talouden sopeuttamistoimiin liittyen. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään Kirkonkylän koulun liikuntasalissa tiistaina 29. tammikuuta kello 18. Tilaisuutta voi seurata myös verkon välityksellä kunnan internetsivuilta www.taipalsaari.fi.

Toinen tilaisuus pidetään Vehkataipaleen koulun liikuntasalissa keskiviikkona 6. helmikuuta kello 18. Tiedotustilaisuuksissa käsitellään talouden sopeuttamistyöryhmän esitystä tulevista toimenpiteistä. Kuntalaisilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja kommentteja.

EVA KOTTONEN
eva.kottonen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pelaatko pelikoneita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä