0

Eksote etsii tukiperheitä ja tukihenkilöitä – vapaaehtoisiksi haetaan tavallisia luotettavia aikuisia

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin (Eksote) lapsiperheiden peruspalvelut kaipaavat lisää vapaaehtoisia tukihenkilöitä ja tukiperheitä toimintaansa.
Vapaaehtoisiksi haetaan tavallisia luotettavia aikuisia. Vapaaehtoisella ei tarvitse olla kokemusta sosiaali- ja terveysalalta, vaan koulutus antaa tarvittavat valmiudet toimia tukihenkilönä ja tukiperheen vanhempana.
Tukihenkilöitä haetaan pääsääntöisesti peruskouluikäisille tytöille ja pojille. Tapaamisia lasten ja nuorten kanssa on 2–3 kertaa kuukaudessa mukavan yhteisen tekemisen merkeissä. Tukiperheissä vierailee pääsääntöisesti alle 12–vuotiaita lapsia, tai lapsi sovitusti yhden viikonlopun ajan kuukaudessa.
Eksote järjestää vapaaehtoisille koulutuksen lisäksi infoiltoja ja virkistystoimintaa. Vapaaehtoisille maksetaan tukisuhdetoiminnasta pieni korvaus. Kevään 2019 koulutus järjestetään 2. ja 9. huhtikuuta iltakoulutuksena. Koulutus on ilmainen.

Lisätietoja toiminnasta antavat tukisuhdetoiminnan ohjaajat Sanna Kemppainen numerosta 040 729 0790, Minna Hjelt-Seppälä numerosta 040 023 5164 ja Katriina Pokela numerosta 040 651 1677.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pelaatko pelikoneita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä