0

Kysely: Joka toinen kokee oman kunnan harrastusmahdollisuudet riittävän kattaviksi

Harrastusmahdollisuudet ovat kunnille yksi tärkeä vetovoimatekijä. Erityisesti liikuntapaikkojen rahoitus ja kunnossapito herättävät usein keskustelua siitä, kuinka paljon vastuuta asetetaan käyttäjille tai kunnille. Esimerkiksi Savitaipaleella tennishallin vähentyneet käyttäjämäärät asettavat paineita toiminnan jatkumiselle.

Verkkokyselymme perusteella niukka enemmistö, 53 prosenttia vastaajista, koki oman asuinkuntansa tarjoamat harrastusmahdollisuudet riittävän kattaviksi. 47 prosenttia vastaajista puolestaan oli eri mieltä.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Onko kuntasi harrastusvalikoima riittävän kattava?

 • Kyllä (53%, 27 ääntä)
 • Ei (47%, 24 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 51

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Kysely: Joka toinen kokee oman kunnan harrastusmahdollisuudet riittävän kattaviksi

 • 5.2.2019 at 18:37
  Permalink

  Lemi on kuollut tuppukylä. Harrastusmahdollisuudet ovat mitättömät.
  Kaikki kuolee.
  Paitsi metallimusiikki.
  Lemin kunta on täynnä pelkkää metallia, kumnanjohtajaa kiinnostaa vain ja ainoastaan metallimusiikki, toisin kun kuntalaisten hyvinvointi ja viihtyvyys.

 • 8.2.2019 at 06:29
  Permalink

  Aivan sama mielipide Lemistä täälläkin. Kuntosalikin luvattiin rakentaa ja sitä kehuttiin oikein lehdussäkin. Mitään ei ole tapahtunut. Viime vuonna erosin kirkosta ja tänä vuonna muutan lappeenrantaan. Metallimusiikki ja särä pitää lemiläiset kunnossa. Kumpainenkaan ei maistu minulle.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pelaatko pelikoneita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä