0

Länsi-Saimaan alueen koulut esiintyvät Metkuillaan-konsertissa ystävänpäivänä

Etelä-Karjalan lastenkulttuurikeskus Metkun Metkuillaan-kuorotoiminta täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta.
Juhlavuoden kunniaksi järjestetään Lappeenranta-salissa helmikuussa juhlakonsertteja kolmella eri kokoonpanoilla kolmena eri iltana 12.–14. helmikuuta. Länsi-Saimaan alueen koulut esiintyvät ystävänpäivän 14. helmikuuta konsertissa ensi torstaina.

Tuolloin mukana ovat Lemin koulukeskus ja Kuukanniemen koulu, Europaeuksen koulu Savitaipaleelta sekä Taipalsaarelta Saimaanharjun esikouluryhmä Puuhiset, Saimaanharjun koulun 3. luokka, Taipalsaaren kirkonkylän koulu ja Vehkataipaleen koulu. Lisäksi samassa konsertissa esiintyvät Kangasvarren koulu Luumäeltä ja Lavolan koulu Lappeenrannasta. Matalan kynnyksen Metkuillaan -kuorotoiminta alkoi vuonna 2010.

EVA KOTTONEN
eva.kottonen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pelaatko pelikoneita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä