0

Hydrauliöljyä pääsi maahan Taipalsaarella Halilassa – pelastuslaitos sai haalittua öljyt pois jäiseltä maalta

TAIPALSAARI Halilassa Taipalsaarella Suolahdentien läheisen pellon laidalla sattui tänään tiistaina pieni öljyvahinko. Hakkurikoneesta pääsi letkurikosta johtuen valumaan noin parikymmentä litraa hydrauliöljyä maahan.
Koneen kuljettaja ilmoitti asiasta pelastuslaitokselle. Hälytys tuli kello 8.35. Pelastuslaitos sai haalittua öljyt pois maasta. Isompaa vahinkoa ei ehtinyt käydä, sillä maan ollessa jäässä öljyjen poistaminen oli yksinkertaisempaa kuin sulan maan aikana.

ANNIINA MEURONEN
anniina.meuronen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pelkäätkö punkkeja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä