0

Kysely: Tekoälyn voittoon ei ainakaan vielä uskota

Viimeisimmän tutkimustiedon mukaan tekoäly kehittyy harppauksin. Työelämässä tämän uskotaan johtavan monien työtehtävien katoamiseen ja vähintäänkin muuttumiseen. Tietokone on jo nyt päihittänyt ihmisen monissa strategiapeleissä, mutta esimerkiksi tarkkaan kielenkääntämiseen se ei vielä pysty. Länsi-Saimaan Sanomien kyselyn vastaajat eivät kuitenkaan ainakaan vielä usko tekoälyn voittoon. Vastaajista valtaosa, 82 prosenttia, ei usko tekoälyn korvaavan ihmistä.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Uskotko tekoälyn korvaavan ihmisen?

  • En (82%, 37 ääntä)
  • Kyllä (18%, 8 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 45

Loading ... Loading ...

Kommentteja aiheesta “Kysely: Tekoälyn voittoon ei ainakaan vielä uskota

  • 24.3.2019 at 18:29
    Permalink

    Mahtaako koskaan korvata, mutta lähelle päästään. Ja on jo päästy. Tekniikka ja automatisaatio ovat kehittyneet niin huimaa vauhtia, että tulee jo Terminator-elokuvasarja mieleen. Kunhan ei tulisi Tuomiopäivää…

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä