0

Suomenniemen Säästöpankki sulautuu Säästöpankki Optiaan – muutos ei vaikuta asiakkuuksiin

SUOMENNIEMI Suomenniemen Säästöpankki on päätetty sulauttaa Säästöpankki Optiaan. Sulautumisesta päättivät Säästöpankki Optian ja Suomenniemen Säästöpankkien isäntien kokoukset 18. maaliskuuta. Päätöksen kerrotaan olleen yksimielinen.
– Yhdistyminen antaa uusia mahdollisuuksia pankin kasvuun Mikkelin, Lappeenrannan ja Mäntyharjun alueilla ja näin Säästöpankin asema Itä-Suomessa vahvistuu, Suomenniemen Säästöpankin toimitusjohtaja Jan Korhonen sanoo mediatiedotteessa.

Hän siirtyy sulautumisen myötä osaksi Säästöpankki Optian ylintä johtoa. Muu henkilöstö siirtyy Säästöpankki Optian palvelukseen vanhoina työntekijöinä.
Sulautuminen tapahtuu 1. kesäkuuta. Sulautumisessa on kyse oikeudellisista järjestelyistä, eikä niillä ole vaikutusta asiakaspalveluun. Kaikki Suomenniemen Säästöpankin asiakkuudet siirtyvät Säästöpankki Optiaan, joka takaa jatkossa pankkipalvelut asiakkaille Mikkelin, Mäntyharjun ja Lappeenrannan toimipisteissä. Muutos ei vaadi toimenpiteitä asiakkailta.

Säästöpankki Optian toimitusjohtaja Kalevi Hilli sanoo tiedotteessa, että yhdistymisen myötä Suomenniemen Säästöpankin ja Säästöpankki Optian suotuisasti kasvaneen liiketoiminnan kasvun odotetaan vahvistuvan entisestään.

Kalevi Hilli jatkaa Säästöpankki Optian toimitusjohtajana. Optian kotipaikkana säilyy Iisalmi.

Aiheesta aiemmin: Suomenniemen Säästöpankissa ja Säästöpankki Optiassa suunnitellaan yhdistymistä – palvelutasoa halutaan nostaa, uutena tulisi pankin omat lakipalvelut 31.1.2019

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä