0

Jalkapallojoukkueiden kausi käynnistyy toukokuussa – ensimmäinen paikallishegemonia pelataan Saimaanharjulla

Länsi-Saimaan alueen jalkapallojoukkueet pääsevät tositoimiin heti toukokuun alussa.
Miesten Nelosessa lemiläinen Kotajärven Pallo (KoPa) avaa kauden vierasottelulla FC Loviisaa vastaan lauantaina 4. toukokuuta. Neloseen noussut Luumäen Pojat (LuPo) aloittaa pelit samana päivänä Lappeenrannassa Amiksen kentällä FC LaPan vieraana. Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset pelataan perjantaina 7. kesäkuuta Kotajärven kentällä ja perjantaina 23. elokuuta Taavetissa.
Sarjatasoa alempana Vitosta tahkoavat Savitaipaleen Urheilijat (StU) ja Taipalsaaren Kisa (TaiKi). StU:n ensimmäinen ottelu on kotikentällä torstaina 9. toukokuuta ruokolahtelaista RPS Lionsia vastaan. TaiKi korkkaa sesongin sunnuntaina 12. toukokuuta Lappeenrannassa Amiksen kentällä FC Potkupallon vieraana. Toisensa joukkueet kohtaavat heti keskiviikkona 15. toukokuuta Saimaanharjulla ja toistamiseen torstaina 18. heinäkuuta Savitaipaleella.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Joko olet heittänyt talviturkin?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä