0

Verkkokysely: Annatko äänesi eurovaaleissa?

Vaalikevät jatkuu europarlamenttivaaleilla toukokuussa. Suomessa varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 26. toukokuuta ja ennakkoäänestys järjestetään keskiviikosta tiistaihin 15.–21. toukokuuta. Vuonna 2014 eurovaalien äänestysprosentti oli Lemillä 36,7, Savitaipaleella 37,7, Suomenniemellä 40,2 ja Taipalsaarella 39,3. Koko Suomessa 41 prosenttia äänioikeutetuista kävi eurouurnilla. Painaako vaaliähky vai vieläkö jaksat äänestää europarlamenttivaaleissa? Vastaa verkkokyselyymme. Voit myös kommentoida aihetta laajemmin.

 

Äänestätkö europarlamenttivaaleissa?

 • Kyllä (64%, 35 ääntä)
 • En (36%, 20 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 55

Loading ... Loading ...

 

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

2 kommenttia aiheesta “Verkkokysely: Annatko äänesi eurovaaleissa?

 • 2.5.2019 at 09:09
  Permalink

  Ei vaaleja alvariinsa ole, kyllä äänestän. Europarlamentaarikot vaikuttavat isoihin asioihin, siksi ei passaa näitä ohittaa. Toivottavasti äänestäjät muistaisivat tämän. Vaalikeskusteluja telkkarissa ei kyllä enää oikein jaksaisi katsoa…vähän on liikaa kahdet vaalit näin lähekkäin.

 • 3.5.2019 at 13:40
  Permalink

  Olen äänestänyt aina yli 40 vuoden aikana. Äänestämättä jättämällä et saa ääntäsi kuuluville!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pelaatko pelikoneita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä