0

StU taipui Vitosen jalkapalloavauksessa Savitaipaleen tekonurmella – ensi viikolla on luvassa paikallispeli Taipalsaarella

Savitaipaleen Urheilijoiden (StU) jalkapallomiehet joutuivat heti kauden alkajaisiksi hyppäämään niin sanotusti syvään päähän, kun Kaakkois-Suomen Vitosen sesonki avattiin savitaipalelaisittain tekonurmella torstai-iltana 9. toukokuuta.
Toiselta puolelta kenttää löytyi ruokolahtelainen RPS Lions, joka tiedettiin etukäteen varsin vahvaksi vastustajaksi. Lions taisteli viime kaudella viimeiseen asti sarjanoususta Neloseen, mutta taipui Luumäen Pojille (LuPo) ratkaisevassa ottelussa.
Torstaina RPS-merkkinen juna lähti vyörymään eteenpäin heti ottelun alkuminuuteista lähtien eikä StU:lla ollut asiaa kyytiin. Ruokolahtelaiset hallitsivat pelitapahtumia ja veivät sarjapisteet mennessään selvällä 0-6 (0-3) -voitolla.
Seuraavan mahdollisuuden pistejahdissa StU saa ensi keskiviikkona 15. toukokuuta, kun joukkue matkaa paikallispeliin Taipalsaarelle. Vastassa on miesten jalkapallon sarjapeleihin toimintansa laajentanut Taipalsaaren Kisa (TaiKi). Ottelu alkaa Saimaanharjun kentällä kello 19.
TaiKi avaa kautensa äitienpäivänä Lappeenrannassa Amiksen tekonurmella FC Potkupallon vieraana.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pelaatko pelikoneita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä