0

Savitaipale lähtee asuntomessuille – kunnanhallitus hyväksyi 11 000 euron kulut markkinointibudjetista

SAVITAIPALE Savitaipaleen kunta on mukana Kouvolan asuntomessuilla omalla näyttelyosastolla. Kunnanhallitus päätti asiasta maanantaina 6. toukokuuta.
Savitaipaleen osalta messuille osallistumisen kustannusarvio on 11 000 euroa, joka otetaan kunnan markkinointibudjetista. Kulut sisältävät ulkonäyttelypaikan vuokran, messutyöntekijät, matkakulut ja markkinointimateriaalit. Lisäksi kunta saa arviolta 1 000 euroa tuloja yhteistyökumppaneiden osallistumismaksuina.
Asuntomessut järjestetään Kouvolassa 12.7.–11.8. Messuille osallistuu vuosittain noin 140 000 kävijää ja medianäkyvyys on laajaa.
Kunnanjohtaja Kimmo Kainulaisen mukaan Savitaipaleen kunnan elinkeinopolitiikassa kuntamarkkinoinnilla on merkittävä rooli.
– Asuntomessuille osallistuminen on perusteltua kunnan tunnettuuden vahvistamiseksi sekä uusien asukkaiden ja matkailijoiden houkuttelun kannalta, Kainulainen esitti kunnanhallitukselle.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pelaatko pelikoneita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä