0

Lukijan mielipide: Yksi säästöpäätös on jonkun lapsuus

Taipalsaarella kuntastrategian yksi painopiste on elinvoimaisuus ja tarkoituksena on lisätä kunnan vetovoimaa entisestään.
Taipalsaari on kiistatta kauneimpia kuntia koko Suomessa. Kunnalla on edellytykset positiivisempaan väestönkehitykseen, jos vain kuntapäättäjät osaavat nyt tehdä viisaita, kauaskantoisia päätöksiä. Toivomme totisesti, että nyt tehdään päätös lasten ja koko Taipalsaaren parhaaksi.
Nyt on oiva tilaisuus markkinoida kuntaa lapsimyönteisellä otteella ja näyttää, että vaikeissakaan taloudellisissa tilanteissa Taipalsaarella ei säästetä lasten oikeuksissa. Nyt ei saa liikaa tuijottaa paperikasassa makaavia lukuja eikä yksipuolisia mielipiteitä.
Nyt ei saa tuhota Taipalsaaren tulevaisuutta ja sen elinvoimaisuutta kouluverkkoon puuttumalla. Nyt on löydyttävä uskoa tulevaan. Uskoa siihen, että lapsiperheet jatkossakin valitsevat kotikunnakseen Taipalsaaren.
Nyt on aika näyttää, että Taipalsaarella välitetään lapsista ja sen arvoasteikolla lapset tulevat ensin. Lapsilla on oikeus omaan lähikouluun ja turvalliseen koulumatkaan. Lapsilla on oikeus hyvään lapsuuteen Taipalsaarella, myös tulevaisuudessa.

HELI PARTA & SINI KORPPI
Saimaanharju, Taipalsaari

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pelaatko pelikoneita?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä