0

Asiantuntijat vastaavat talous- ja jätevettä koskeviin kysymyksiin – jätevesijärjestelmät tulee päivittää lokakuun loppuun mennessä

Saimaan vesiensuojeluyhdistys ja Saimaan vesi- ja ympäristöntutkimus oy tarjoavat talousvettä ja jätevesijärjestelmiä koskevaa neuvontaa ensi viikolla Taipalsaarella, Savitaipaleella ja Lemillä.
Taipalsaarella neuvontaa saa M-marketilla maanantaina 3. kesäkuuta kello 10–12. Savitaipaleella apua talous- ja jätevesiasioihin saa torilla keskiviikkona 5. kesäkuuta kello 10–12, ja Lemillä neuvoja voi kysyä K-market Särän edustalla samana iltapäivänä kello 16–18.

Jätevesijärjestelmiä koskevaa neuvontaa saa tapahtumien jälkeenkin aina lokakuun loppuun asti, jolloin haja-asutusalueella sijaitsevien kiinteistöjen jätevesijärjestelmien viimeistään tulee olla uuden jätevesiasetuksen mukaisia.
Kiinteistön omistaja voi kysyä Saimaan vesiensuojeluyhdistykseltä neuvoja puhelimitse tai varata kiinteistölleen neuvontakäynnin ilmaiseksi.
Neuvonta on osa Jässi-jätevesihanketta, jonka tavoitteena on neuvoa kiinteistön omistajia jätevesijärjestelmien päivittämisessä sekä edistää olemassa olevien järjestelmien oikeaa käyttöä.
Tietoa jätevesiasetuksesta ja neuvonnasta saa Jässi-hankkeen verkkosivuilta osoitteessa www.jatevesihanke.fi sekä Saimaan vesiensuojeluyhdistyksen Facebook-sivuilta.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Käytätkö kirjastopalveluja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä