0

Henkilöautot törmäsivät Tuohikotintien ja Taavetintien risteyksessä

SAVITAIPALE Savitaipaleella, Tuohikotintien ja Taavetintien risteyksessä, tapahtui liikenneonnettomuus juhannussunnuntaina iltapäivällä. Etelä-Karjalan pelastuslaitos sai hälytyksen tehtävälle kello 16.31.
Risteyskolarissa olivat pelastuslaitoksen mukaan osallisina kaksi henkilöautoa ja yhteensä viisi matkustajaa. Kaikki onnettomuudessa mukana olleet henkilöt kuljetettiin tarkistettavaksi Etelä-Karjalan keskussairaalaan. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä.

MATIAS LÖVBERG
matias.lovberg@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä