0

Meidän kesken: Kylän jullit veti jälleen voiton Rantaillassa

SUOMENNIEMI Tunnelma oli kesäisen rento kun vietimme Rantailtaa Suomenniemellä Salmenrannassa lauantaina. Illan ohjelma soljui eteenpäin kevyen musiikin tahtiin.
”Doris oli toisenlainen, Doris oli reissunainen..” J. Karjalaisen laulu jäi erityisesti korvaan soimaan ja hyvää mieltä tuomaan Petteri Partion tulkitsemana.

Tekemistä oli järjestetty myös perheen pienimmille. Yllätysonginta veti puoleensa ja pomppulinna sai suuren suosion. Hieman vanhemmille lapsille oli onkikilpailu, jossa kolme parasta palkittiin.
Paistetut muikut ja uudet perunat sopivat mainiosti tapahtuman antiin kalaisan Kuolimon rannalla kun olimme.

Kuorma-autonveto oli illan ehdoton kohokohta. Särkän Jarkon kuorma-auton painovoimaa uhmattiin kolmella neljän hengen joukkueella.
Areenalla nähtiin raakaa voimaa. Kylän jullit olivat tänäkin vuonna voittamaton joukkue. Paikallisten yritysten lahjoittama rahapalkinto oli hien ja tuskan arvoinen. Kylän jullien joukkueessa olivat Aleksi Punkka, Tomi Punkka, Jonni Liukkonen ja Waltteri Heino.
Rantailta järjestettiin yhteistyössä Suomenniemen Urheilijoiden, MLL:n Suomennimen yhdistyksen, Kahvila-Ravintola Salmenrannan, Suomenniemen tukiasuntoyhdistys ry:n ja Lounaskahvila Niementähden kanssa.
Seuraava Käenjälki ry:n tapahtuma on Kyläjuhla Kiesilän Erän majalla 19. syyskuuta.

MINNA KIESILÄ
Kirjoittaja on Suomenniemen pitäjän kehitysyhdistys Käenjälki ry:n sihteeri.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä