0

Heinäkuussa tapahtuu – kesän vilkkaimmat tapahtumaviikot alkavat

Kesän vilkkaimmat tapahtumaviikot ovat alkamassa. Heinäkuussa monipäiväisiä tapahtumia järjestetään niin Lemillä, Savitaipaleella kuin Suomenniemelläkin.
Savitaipaleella vietettävä Sapassi-viikko käynnistyy tämän viikon perjantaina ja avajaisia vietetään lauantaina. Sapassi kestää aina sunnuntaihin 21. saakka. Viikon aikana järjestetään useita konsertteja sekä muun muassa tapahtumia lapsille. Myös vanhoihin autoihin ja ovensa auki pitäviin maatiloihin pääsee tutustumaan viikon aikana.

Suomenniemi-viikko käynnistyy ensi viikon torstaina 18. heinäkuuta ja jatkuu koko seuraavan viikon perjantaihin 26. heinäkuuta asti. Viikon ohjelmaan kuuluu muun muassa soutukilpailu, ulkoilmakonsertti sekä paikallisten ja kesäasukkaiden välinen jalkapallo-ottelu.
Lemillä perinteisiä musiikkijuhlia vietetään 24.–28. heinäkuuta. Ohjelmassa on tänäkin vuonna sointuja kamarimusiikista tenorirokkiin ja lastenlauluihin.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä