0

Oikaisu

Länsi-Saimaan Sanomien painetussa lehdessä (4.7.) oli virheitä. Tiistaina 9. heinäkuuta pidettävissä Savitaipaleen raveissa hevoslähtöjä on seitsemän ja ponilähtöjä kolme, ei siis seitsemän hevosta ja kolme ponia, kuten ennakkojutussa virheellisesti mainittiin. Meidän kesken -palstan jutusta, joka käsitteli Suomenniemellä pidettyä Rantailtaa, puuttui kaksi yhteistyötahoa: Suomenniemen tukiasuntoyhdistys ry ja lounaskahvila Niementähti. Lisäksi Taipaleen kirkkovaltuuston 26. kesäkuuta pitämää kokousta käsitelleestä jutusta sai virheellisen kuvan. Anu Karhu esitti kirkkoneuvoston kokouksessa 15. toukokuuta, ei siis kirkkovaltuuston kokouksessa, että Taipalsaaren seurakunnan viime vuoden tilinpäätös jätetään pöydälle ja tilintarkastajia pyydetään tarkastamaan tilit. Kirkkoneuvoston kokouksessa Karhu jätti asiasta myös eriävän mielipiteen ja ilmoitti, ettei allekirjoita tilinpäätöstä.

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä