0

Etelä-Karjalan pelastuslaitos sai tunnustuksen – yhteistyö sopimuspalokuntien kanssa konkretisoitui turvesuopalossa

Etelä-Karjalan pelastuslaitos on saanut Sopimuspalokunta-tunnustuksen. Suomen Sopimuspalokuntien Liitto (SSPL) myönsi tunnustuksen tiistaina.
SSPL perustelee tunnustusta sillä, että Etelä-Karjalan pelastuslaitos pitää sopimuspalokuntia tärkeänä osana pelastuslaitoksen organisaatiota. Arvostus sopimuspalokuntia kohtaan näkyy pelastuslaitoksen viestinnässä sekä siinä, että pelastuslaitos on kehittänyt sopimuspalokuntien erikoistumista ennakkoluulottomasti.
Yhteistoiminta, kehittämistyö ja harjoittelu konkretisoituivat SSPL:n toiminnanjohtaja Isto Kujalan mukaan hyvin Taipalsaaren alkukesäisen turvesuopalon sammutustöissä.

Etelä-Karjalan pelastuslaitos saa kiitosta myös siitä, että se keskittyy oikeiden pelastusalan käsitteiden käyttöön ja osallistuu aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun.
Etelä-Karjalassa on 25 sopimuspalokuntaa. Niistä Länsi-Saimaan seudulla sijaitsevat Lemin, Taipalsaaren, Viirun ja Kuivasensaaren VPK:t sekä Savitaipaleen puolivakinainen palokunta.

LSS
toimitus@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Matkustatko kesällä ulkomaille?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä