0

Verkkokysely: Marjastus on yleinen kesäpuuha

Lähestulkoon joka vuosi käydään keskustelua marjastuksesta. Osan mielestä marjanpoimintayritysten poimijat vievät metsästä marjat muiden nenän edestä. Toiset taas näkevät asian niin, että marjoja jää vuosittain metsiin ilman, että kukaan niitä poimii.

Jos verkkokyselymme tuloksia on uskominen, marjastus on kuitenkin yleinen harrastus. Vastaajista valtaosa eli 78 prosenttia ilmoitti keräävänsä luonnonmarjoja. Vain reilu viidesosa eli 22 prosenttia vastasi, ettei kerää luonnonmarjoja.

Keräätkö luonnonmarjoja?

  • Kyllä (78%, 47 ääntä)
  • En (22%, 13 ääntä)

Äänestäjiä yhteensä: 60

Loading ... Loading ...

 

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä