0

Miljoonasade tykittää menomeiningillä – Heikki Salo lupaa, että Savitaipaleella kuullaan niin vanhoja hittejä kuin uusia biisejäkin

SAVITAIPALE Koko perheelle suunnattu musiikkitapahtuma Hakamäki-piknik pidetään tänä kesänä lauantaina 13. heinäkuuta. Hakamäen museoalueella pidettävän tapahtuman järjestää Savitaipaleen Musiikinystävät.
Esiintyjiksi on tänä vuonna kiinnitetty muun muassa Miljoonasade. Miljoonasateen keulahahmo Heikki Salo kertoo, että yhtye odottaa Hakamäki-piknikiä innolla.
– Soitellaan vanhoja hittejä ja uusia biisejä. Sähköisenä emme nyt hae uusia sovituksia, vaan tykitetään menomeiningillä, hän sanoo.

Keväällä Miljoonasade toteutti akustisen konserttisalikiertueen, jonka tiimoilta kierrettiin ympäri Suomea. Nyt on kuitenkin Salon sanojen mukaan ”kytkeydytty taas sähköverkkoon”. Konserttisalikiertueella kuultiin uusia sovituksia vanhoista kappaleista. Sovitusten miettimiseen oli käytetty paljon aikaa.
– Kokeilimme monia biisejä, mutta otimme ohjelmistoon vain ne, joissa löysimme jotakin uutta. Palaute on ollut voimakasta ja positiivista, hän kuvailee.
– Onnistuimme sanomaan jotain uutta.

Salo odottaa hauskaa keikkakesää. Luvassa on erilaisia keikkapaikkoja.
– Ollaan rokkiluolissa, mutta myös folkfestareilla, teatterissa ja sisävesilaivalla. Kivaa!
Paraikaa on menossa myös ankaraa biisinkirjoitusta.
– Minä kirjoittelen tekstejä ja singauttelen niitä muille bändin jäsenille. Olen tosi kiireinen, koska täytyy pitää neljä kaveria ahkerana. Itsekin aion säveltää, kunhan ehdin.
Salo odottaa keikkakesältä aurinkoa, lämpöä ja rakkautta.

Hakamäki-piknik Savitaipaleen Hakamäellä la 13.7.2019 klo 16– 21.

Juttu on julkaistu Länsi-Saimaan Sanomien torstaina 23. toukokuuta ilmestyneessä Kesäpolku -kesälehdessä. Kesäpolku on vapaasti luettavissa täällä.

ANNIINA MEURONEN
anniina.meuronen@lansisaimaa.fi

Käy lataamassa mobiililaitteellesi Länsi-Saimaan Sanomien ilmainen mobiilisovellus. Ohjeet sovelluksen lataamiseen löydät täältä.

Viikon kysymys

Pitäisikö kaikkien käyttää kasvosuojaa julkisilla paikoilla?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä